Aktuality

Nedá se chodit po dvou schodech, říká o podnikání majitel společnosti Ramia

Bukové truhlářské hoblice Ramia znáte z kutilských pořadů Prima Doma a možná máte ponk této značky i doma ve své dílně. Majitel firmy Miroslav Ouředník si musel cestu k výrobě těchto unikátních stolů doslova proklestit. Těžkosti však vnímá jako nezbytnou počáteční fázi prosperujícího podnikání, kterou nelze přeskočit.Číst celý článek “Nedá se chodit po dvou schodech, říká o podnikání majitel společnosti Ramia”

Jan Verner

Jan Verner: On-line je mocný nástroj v byznysu, v soukromí ale může být nebezpečný

Jan se stará o to, aby byl obsah platformy Prima Doma vidět nejen na televizních obrazovkách, ale i v on-linu. Podařilo se mu během krátké doby vybudovat facebookovou komunitu Zahrádkářská poradna, která dnes čítá již 42 tisíc členů. Výsledky jeho práce mohou být zajímavé i pro partnery Prima Doma, protože je mohou efektivně využít i pro svůj vlastní marketing.Číst celý článek “Jan Verner: On-line je mocný nástroj v byznysu, v soukromí ale může být nebezpečný”

V březnu zabodovaly CNN Prima NEWS a Prima ZOOM

Meziročně rostlo obchodní zastupitelství Media Club i skupina Prima. Obchodní zastupitelství mělo ve třetím měsíci celodenní share 34,47 % a prime time share 33,67 % v CS 15–69 let. Skupina Prima v březnu meziročně narostla o 2,36 p. b. a získala celodenní share 24,93 % a prime time share 26,19 % v CS 15+.Číst celý článek “V březnu zabodovaly CNN Prima NEWS a Prima ZOOM”

Fachmani: komínová vložka

Komín už je oplechovaný, na řadu tak přijde komínová vložka, respektive dvě – jedna na tuhá paliva (nerezová) a druhá na plynový kondenzační kotel (plastová). Pokud byste chtěli plynový kondenzační kotel i vy, ale nemáte komín, podle stavitele Josefa Beneše to nevadí – trubku můžete klidně vyvést podél stěny a pak ji jen zakrýt kastlíkem z nehořlavého materiálu.Číst celý článek “Fachmani: komínová vložka”

Sledovanost hobby pořadů na FTV Prima v roce 2020

Hobby pořady skupiny Prima se dlouhodobě těší divácké oblibě. V roce 2020 sledovalo průměrně premiérové díly RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ 404 000 diváků (share 19,19 %) v CS 15+, Libovky Pepy Libického 397 000 diváků (share 18,11 %) v téže cílové skupině a Vychytávky Ládi Hrušky 355 000 diváků (share 15,94 %), opět v CS 15+.… Číst celý článek “Sledovanost hobby pořadů na FTV Prima v roce 2020”

Hobby pořady televize Prima zahajují novou sezonu s premiérovými díly

Oblíbené hobby pořady televize Prima RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického a Vychytávky Ládi Hrušky se vrací v nové sezoně na obrazovku s premiérovými díly. Diváci se na ně mohou těšit od 7. března opět každou neděli kolem poledne, kdy půjdou všechny tři pořady za sebou – navíc pro ně mají připravenou celou řadu novinek.Číst celý článek “Hobby pořady televize Prima zahajují novou sezonu s premiérovými díly”

Střípky z Prima DOMA – co se u nás právě děje?

  • Spustili jsme nový web pro zahrádkáře zahradkarskaporadna.cz.
  • Facebooková skupina Zahrádkářská poradna má přes 13.000 členů a ti každý den zveřejní okolo 100 příspěvků.
  • Nové číslo časopisu pro kutily Prima DOMA vyjde 24. 3. 2021.
  • Fachmani pokračují rekonstrukcí interiérů, více na fachmani.cz.
Číst celý článek “Střípky z Prima DOMA – co se u nás právě děje?”

Nový časopis PRIMA DOMA v prodeji

Zbrusu nový dvouměsíčník Prima DOMA vám přináší to nejlepší z oblíbených hobby pořadů televize Prima RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického a Řemeslo nenahradíš. Na téměř sto stranách najdete celou řadu pravidelných rubrik, mezi které patří Prima nápady, Prima DOMA v obraze, Život v zahradě, Řemeslo nenahradíš nebo Kreativní koutek.… Číst celý článek “Nový časopis PRIMA DOMA v prodeji”