Pro novináře

Prima je jedničkou v online videu. Má 44% podíl na stráveném času u online video obsahu

Skupina Prima se v květnu stala českým rekordmanem v času, který diváci stráví sledováním online video obsahu. Reální uživatelé zhlédli celkový objem videí, který by jednomu Čechovi průměrně vydal na třináct životů. Celkem uživatelé zhlédli video obsah za 1005 let. Z celkového času 72,15 miliard sekund video obsahu na českém internetu drží skupina Prima s webem iPrima.czČíst celý článek “Prima je jedničkou v online videu. Má 44% podíl na stráveném času u online video obsahu”

V březnu zabodovaly CNN Prima NEWS a Prima ZOOM

Meziročně rostlo obchodní zastupitelství Media Club i skupina Prima. Obchodní zastupitelství mělo ve třetím měsíci celodenní share 34,47 % a prime time share 33,67 % v CS 15–69 let. Skupina Prima v březnu meziročně narostla o 2,36 p. b. a získala celodenní share 24,93 % a prime time share 26,19 % v CS 15+.Číst celý článek “V březnu zabodovaly CNN Prima NEWS a Prima ZOOM”

Hobby pořady televize Prima zahajují novou sezonu s premiérovými díly

Oblíbené hobby pořady televize Prima RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického a Vychytávky Ládi Hrušky se vrací v nové sezoně na obrazovku s premiérovými díly. Diváci se na ně mohou těšit od 7. března opět každou neděli kolem poledne, kdy půjdou všechny tři pořady za sebou – navíc pro ně mají připravenou celou řadu novinek.Číst celý článek “Hobby pořady televize Prima zahajují novou sezonu s premiérovými díly”

ROK 2020 NA PRIMĚ: SKUPINA PRIMA MÁ REKORD VE SLEDOVANOSTI, SLUNEČNÁ SE STALA FENOMÉNEM, CNNPRIMA.CZ MEZI TOP 6 ZPRAVODAJSKÝMI WEBY

Uplynulý rok přinesl skupině Prima rekordní sledovanost. V celodni dosáhla průměrný share 25,11 % (meziroční nárůst o 0,79 p. b.) v CS 15–69 let a 24,78 % v CS 15+. Historický úspěch zaznamenalo i obchodní zastupitelství Media Club, jenž v celodni zvítězilo ve všech cílových skupinách.Číst celý článek “ROK 2020 NA PRIMĚ: SKUPINA PRIMA MÁ REKORD VE SLEDOVANOSTI, SLUNEČNÁ SE STALA FENOMÉNEM, CNNPRIMA.CZ MEZI TOP 6 ZPRAVODAJSKÝMI WEBY”

Hobby pořady televize Prima startují. Novinkami jsou Fachmani a Prima Mazlíček

Na obrazovky televize Prima se v podzimní sezoně vrací i oblíbené hobby pořady. Diváci se mohou těšit na tradiční nedělní hobby okénko, které vždy kolem poledne sestává z pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického a Vychytávky Ládi Hrušky. V neděli ráno pak nechybí nový pořad Prima Mazlíček, který diváci mohou na obrazovkách vídat již od začátku srpna.Číst celý článek “Hobby pořady televize Prima startují. Novinkami jsou Fachmani a Prima Mazlíček”

Úspěšná série příběhů Řemeslo nenahradíš láká k obrazovkám stále více diváků

Série krátkých dokumentů ukazující příběhy inspirativních a úspěšných řemeslníků s názvem Řemeslo nenahradíš se od března s malou přestávkou objevuje napříč stanicemi skupiny Prima a ukazuje, že řemeslo není ostuda a má opravdu „zlaté dno“. Série o tom přesvědčila i diváky, což dokazuje narůstající sledovanost.Číst celý článek “Úspěšná série příběhů Řemeslo nenahradíš láká k obrazovkám stále více diváků”

Nový projekt PrimaDOMA.cz odstartoval raketově

Jen několik málo měsíců má za sebou projekt PrimaDOMA.cz, který sdružuje všechny aktivity v hobby segmentu FTV Prima. Mezi nimi i televizní pořady RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického, Vychytávky Ládi Hrušky nebo pořad o mladých řemeslnicích Řemeslo nenahradíš, vysílané na FTV Prima a také na portálu PrimaDOMA.tv.Číst celý článek “Nový projekt PrimaDOMA.cz odstartoval raketově”