Hobby pořady televize Prima startují. Novinkami jsou Fachmani a Prima Mazlíček

Na obrazovky televize Prima se v podzimní sezoně vrací i oblíbené hobby pořady. Diváci se mohou těšit na tradiční nedělní hobby okénko, které vždy kolem poledne sestává z pořadů RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického a Vychytávky Ládi Hrušky. V neděli ráno pak nechybí nový pořad Prima Mazlíček, který diváci mohou na obrazovkách vídat již od začátku srpna. Od konce září se k pořadům přidá další novinka – Fachmani.

Naše hobby pořady jsou mezi diváky velmi oblíbené a jsme rádi, že můžeme segment hobby posílit o novinky Prima Mazlíček a pořad Fachmani, který se na obrazovkách objeví na konci září. Skupina Prima jeho uvedením dále posiluje svou pozici číslo jedna v nabídce hobby pořadů mezi komerčními televizemi,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

Nedělní nadílku hobby pořadů startuje již před desátou hodinou Prima Mazlíček, kterého mohou diváci na obrazovkách vídat od začátku srpna. Zábavně vzdělávacím pořadem zaměřeným čistě na zvířata – ať už jde o ta domácí, volně žijící či hospodářská – provází Jan Šťastný. Divákům přináší zajímavosti z domova i zahraničí a široký okruh témat nadchne každého milovníka zvířat.

Trojici poledních pořadů zahajuje oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet nebo příjemně relaxovat – RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, jeden z nejdéle vysílaných hobby magazínů v republice. Pořadem plným nejen sezonních rad a tipů bude opět každou neděli kolem poledne provádět Oldřich Navrátil s týmem odborníků. Oblíbený pořad si také pro nadcházející podzimní sezonu připravil celou řadu zajímavých reportáží. Rubrika „Zahrada“ se nově bude věnovat zejména netradičním zeleným plochám – ať už jde o vnitrobloky, balkony nebo zimní zahrady. Připravena je i zbrusu nová rubrika „Domov“, která se pod odborným vedením zaměří na interiérový design, inteligentní domácnost a různé druhy bytových úprav.

Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat a tvořit, ale neví, ze které strany se do toho pustit, se vrátí pořad Libovky Pepy Libického. V každém díle se kutil Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu – od výroby stylového ohniště či kompostu z pískovce až po zastřešení balkonu bioklimatickou pergolou. Novinkou podzimní sezony je rubrika „Pepoviny“, která se bude střídat s rubrikou „Minutový manžel“. Půjde o zajímavé tipy, nápady, novinky a informace z širší oblasti, týkající se všeho okolo bydlení a samozřejmě kutilství jako takového.

Na závěr hobby okénka přijde seriózní rádce i lidový koumák Láďa Hruška, který slaví se svým pořadem Vychytávky Ládi Hrušky tuto sezonu už pět let na obrazovkách! Jeho vychytávky vám usnadní život a osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří. Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Diváky hned na začátku nové sezony čekají tematické díly, vysílání začne speciálem z Moravy, protože nejen tam, ale po celém Česku bude právě probíhat vinobraní.

Co všechno obnáší rekonstrukce starého cihlového domku? Kde začíná a končí, čeho se vyvarovat i jak si najít tu nejlepší odbornou pomoc? To prozradí nový pořad z rodiny Prima DOMA Fachmani se zkušeným kutilem Pepou Libickým, kterému bude asistovat oblíbený komik Karel Hynek. Odborným garantem jim bude Josef Beneš.

6. září 9.55 Prima Mazlíček
6. září 11.55 RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ
6. září 12.50 Libovky Pepy Libického
6. září 13.15 Vychytávky Ládi Hrušky
29. září 22.50 Fachmani

 

Za televizi Prima

Hana Růžičková  |  Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima
M +420 604 954 035  |  E hana.ruzickova@iprima.cz

Posted in Tiskové zprávy and tagged , , .