RECEPTÁŘ PRIMA DOMA – když doslouží plot

Pavel Zeman a Jan Herman nám v novém díle RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ, který se bude vysílat 8. března 2020 poradí, jak zrenovovat plot.

Plot vymezuje naše prostředí, odděluje pozemky, ale i krášlí a doplňuje vzhled domu nebo stavby. Když nám doslouží, je potřeba se o něj postarat. Udělat nový nebo zrenovovat starý.

V rubrice Prima Nápady uvidíme klasický případ, že staré plaňky jsou už opršelé a působením větru a deště značně poškozené. Jihozápadní slunečná strana dala nátěru také pořádně zabrat.

Jak staré plotovky demontovat a nahradit novými? To uvidíte právě v tomto díle. Přinášíme Vám fotografie z natáčení.

Tváře rubriky Prima Nápady:

Pavel Zeman

Redaktor, fotograf a kutil srdcem i duší, vyučený lesák a truhlář, již dvacet let krok za krokem fotograficky dokumentuje postupy svých realizací. Pavel má rád zvláště práci se dřevem, proto jsou jeho doménou drobné i větší truhlářské práce, ale také videonávody, recenze a testy nářadí. Umí vyrobit nábytek, ale i pergolu nebo zvýšené patro, a stejně tak je schopný navrhnout celý interiér. Jeho kutilské počiny zvládne podle návodu i začátečník vybavený jen základním nářadím. Má na kontě tři knihy a stovky návodů a postupů.

Jan Herman

Ačkoli žije již více než dvě desetiletí v Praze, vyrostl na vesnici, která ho důkladně proškolila  ve veškeré manuální činnosti. Jan je moderátor na svém místě, protože práce v dílně, na zahradě a v domě, včetně oprav aut a motorek jsou jeho největším koníčkem a životní vášní. Již řadu let pracuje v mediích, a to i na hobby pořadech, a proto spolupráci s Receptářem s radostí přijal.

Posted in Televizní a online pořady, Tváře Prima DOMA and tagged , , , .