Prima DOMA MEDIA – mediální partner akce Řemesla živě

Společnost Prima DOMA MEDIA se stala mediálním partnerem akce na Novoměstské radnici Řemesla živě. Ta proběhne 12. a 13. února 2020.

Sedmý ročník Řemesel živě tedy nabízí přehled mnoha výučních oborů a jednotlivých odborných škol nejen pro žáky směřující k zakončení základního vzdělání, ale i pro studenty středních všeobecně zaměřených škol nebo také pro vysokoškoláky, kteří chtějí spojit svůj studijní obor s řemeslnou dovedností. Akce ve své tradici a neustále se rozvíjející dramaturgii tedy aspiruje na jednu z nejucelenějších přehlídek trendů ve světě řemesel a jejich užití v praktickém životě u nás. Díky zvyšujícímu se zájmu návštěvníků i účastníků navíc dává jasný signál veřejnosti, že řemeslo má opravdu zlaté dno a sousloví „zlaté české ručičky“ není otřepanou frází, ale především platným faktem.

„Tuto akci pořádáme na Novoměstské radnici již od roku 2014 a musím říct, že rok od roku s větší hrdostí. Za ta léta sledujeme nejen kladný posun ve vnímání řemesel, ale i velký nárůst v zájmu veřejnosti. Jsem moc rád, že touto akcí můžeme navázat na tradici, která se váže právě k Novému městu Pražskému a jde právě o podporu a rozvoj řemeslné výroby.“ Dodává ředitel Novoměstské radnice Albert Kubišta.

Náš štáb bude na akci samozřejmě přítomen a reportáž uvidíte na primadoma.tv.

Více informací zde.

Posted in Akce, Aktuality and tagged .