Zahrádkářská poradna: Nová skupina na Facebooku od Prima DOMA MEDIA

Skupina získala více než 2100 aktivních nových členů, kteří našim tvářím poslali přes 100 dotazů během jednoho týdne! Novinka pro naše diváky a čtenáře: Prima DOMA Box – sada na předpěstování muškátů.

Ludmila Dušková a Jan Kopřiva, tváře Zahrádkářské poradny, mají plné ruce práce. Od spuštění této nové skupiny na Facebooku uběhlo několik málo dní, ale velká diskuse se rozeběhla okamžitě.

Dotazy jsou velmi rozmanité, směřují na všemožná témata týkající se zahrady a pěstování konkrétních rostlin, boje se škůdci, ale i různých problémů, které Vás mohou na zahradě potkat.

Z dotazů vybíráme: „Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda a jak zazimovat hortenzie. Minulý rok jsem na ně položila chvojí. Děkuji.“ nebo „Jak se zbavit deformací plísně na plodech malin a ostruži, s výživou to nesouvisí. Děkuji.“ a také: „Letos zasazené hroznové víno, mám ho ostříhat? Případně jak? Děkuji za odpověď.“

Odpovědi na tyto, ale i desítky dalších dotazů najdete ZDE a ve stejnojmenné skupině.

Zahrádkářská poradna je unikátním a jedinečným místem znalostí o zahradě a pěstování s oblíbenými tvářemi, Ludmilou Duškovou a Janem Kopřivou.

Od Zahrádkářské poradny už je to kousek k úžasnému dárku, který jsme připravili pro letošní podzim: Prima DOMA Box – sadu na předpěstování muškátů. Lídě a Honzovi vykvetly nádherné vzpřímené muškáty ve všech truhlících a ozdobily jim jejich balkony. Nádherně kvetly po celé léto, řadu měsíců, prakticky až do podzimu. Lída si posteskla, že je veliká škoda, že může na zimu uskladnit jen několik málo truhlíků s muškáty pro další rok. Ale pokud byste se chtěli již v zimě připravovat na jaro a truhlíky plné muškátových květů, tak si pro vás Lída s Honzou připravili řešení. Připravili Kompletní sadu pro předpěstování muškátů Prima DOMA Box MUŠKÁTY. Dali dohromady vyzkoušené postupy na předpěstování sazeniček a prověřená semena a vytvořili tuto krásnou sadu. Více informací najdete na box.zahradkarskaporadna.cz.

Posted in Aktuality and tagged .