RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ opouští legendární Václav Větvička

Přední český botanik Václav Větvička ukončil z osobních důvodů své působení v RECEPTÁŘI PRIMA NÁPADŮ. V oblíbeném hobby pořadu televize Prima působil už v jeho počátcích, kdy ho moderoval Přemek Podlaha. Po obnovení pořadu v roce 2016 se stal jednou z jeho hlavních a divácky nejoblíbenějších tváří.

Vzhledem k mimořádné situaci jak celkové, tak osobní jsem se rozhodl působení v pořadu ukončit. S RECEPTÁŘEM PRIMA NÁPADŮ a jeho diváky jsem strávil kus svého života, ale věřím, že diváci mé rozhodnutí pochopí,“ dodal ke svému odchodu pan Větvička, který letos v lednu oslavil dvaaosmdesáté narozeniny.

„Odchod pana Větvičky nás samozřejmě velice mrzí, nejenom kvůli tomu, že si ho diváci velmi oblíbili, ale také proto, že RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ přichází o jednoho z předních českých odborníků. Chtěli bychom panu Větvičkovi poděkovat za dlouhá léta spolupráce, popřát mu hodně štěstí, a především pevné zdraví. A samozřejmě ho v pořadu kdykoli rádi přivítáme znovu,“ říká Lucia Kršáková, výrobní ředitelka FTV Prima.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet nebo příjemně relaxovat. Pořadem plným nejen sezonních rad a tipů provádí Oldřich Navrátil se svými hosty. Hobby magazín se na obrazovkách televize Prima poprvé vysílal v září roku 2001, po roční pauze se pak vrátil v roce 2016. Zatím nejsledovanější epizodu letošního roku si 22. března nenechalo ujít 581 000 diváků (CS 15+, share 21,22 %).

Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3 TV, ke dni 20. 4. 2020

Posted in Aktuality, Televizní a online pořady, Tváře Prima DOMA and tagged , .