Prima DOMA TV přivítala v online prostoru oblíbený kutilský seriál. „Libovky“ doprovází Minutový manžel v rozšířené online verzi.

Na podzim loňského roku přinesla TV Prima divákům první díly pořadu Libovky Pepy Libického. Nyní je kutilský seriál rozšířený o rubriku Minutový manžel k dispozici také v online prostoru na portálu Prima DOMA TV.

Kutění s Pepou Libickým

Libovky Pepy Libického přinášejí běžné domácí kutilské projekty, jako je například výroba kuchyňské linky nebo zárubňových dveří. Divák se dozví, jaký postup, technologie a materiály zvolit a jak správně zacházet se zvoleným nářadím. Pořad přináší kromě tradičních postupů i neotřelé inspirace z ranku renovace a upcyklace. Jeho součástí je samostatná 3minutová rubrika Minutový manžel na téma nejčastějších drobných oprav v domácnosti, která vždy obsahově navazuje na „Libovky“.

 Pepa Libický je v roli kutila jako doma 

Tváří pořadu je Pepa Libický, který má vedle bohatých moderátorských zkušeností také velkou praxi v práci rukama. Po vystudování stavební průmyslovky zůstal po nějakou dobu v oboru a dodnes se s chutí věnuje úpravám svého vlastního bydlení.  Proto je pro diváky v roli moderátora – kutila uvěřitelný.

Pořad chce oslovit i mladou generaci 

Téma domácího kutilství si klade za cíl oslovit širokou diváckou základnu, včetně mladší generace. Té chtějí „Libovky“ ukázat, že řemeslo a tvoření může být krásná zábava s hodnotným výsledkem.

„Libovky“ a „Manžel“ uprostřed nedělního hobby bloku

Libovky Pepy Libického a Minutový manžel se vysílají na obrazovkách TV Prima od března 2020 v neděli odpoledne od 13:30. Celkem patnáctiminutový pořad navazuje na pořad Receptář prima nápadů a Vychytávky Ládi Hrušky  uzavírají celý nedělní kutilský hobby blok.

Po odvysílání v TV jsou Libovky k vidění na Prima DOMA TV 

Po prémiovém televizním odvysílání jsou všechny díly „Libovek“ a Minutového manžela k dispozici na videoportálu Prima DOMA TV (www.primadoma.tv). Měsíčně navíc vzniká 30 nových verzí pořadu Minutový manžel, které jsou určené exkluzivně pro online vysílání, a na obrazovkách TV se tedy neobjeví.

Informace ke stažení.

Posted in Televizní a online pořady and tagged , .