Prima DOMA uvádí RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ Legendární Přemek Podlaha žije dál, a to i on-line

Projekt Prima DOMA, který zastřešuje „primácké“ TV hobby pořady a široké on-line portfolio hobby projektů, vzal pod svá křídla také oblíbený RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ. Nestárnoucí pořad, který zaujímá první místo v nedělním hobby bloku na TV Prima, tak nyní dobývá i virtuální svět. 

Odkaz Přemka Podlahy 

Oblíbený hobby magazín navazuje na léty prověřený pořad Přemka Podlahy a Václava Postráneckého. V každém díle se diváci mohou těšit na šest až osm témat rozdělených do pravidelných rubrik. Ty přinášejí rady, nápady a inspirace nejen pro drobné kutily, tvořivé děti, pěstitele a chovatele, ale i pro ty, kdo se pouštějí do stavby či rekonstrukce. Tematické rubriky doplňuje Listárna, divácké soutěže a pozvánky na akce. 

Oblíbený Oldřich Navrátil tváří pořadu 

Pořadem provází populární Oldřich Navrátil. Charizmatickému herci zdatně sekundují moderátoři jednotlivých rubrik: Pepa Libický v Pepových projektech zaměřených na stavební technologie, rekonstrukce a opravy, Jan Kopřiva a Ludmila Dušková v Zahrádkářské poradně, Pavel Zeman v Prima NÁPADECH do domácí dílny, Šárka Rooya v Tvoření s Rooyou a MVDr. Michaela Riedlová v rubrice Veterina.  V Listárně se diváci setkají také se známým botanikem RNDr. Václavem Větvičkou a kapacitou na stavbu Josefem Benešem. 

Pro pěstitele, chovatele, kutily a chalupáře…  

Pořad si nachází díky širokému tematickému záběru své diváky již u cílové skupiny 15+. I proto se stal úvodním pořadem nedělního hobby bloku na TV Prima, který dále tvoří Libovky Pepy Libického a Vychytávky Ládi Hrušky.

V on-linu najde divák mnohem více

Televizní diváci se mohou setkat s RECEPTÁŘEM PRIMA NÁPADŮ každou neděli od 11:55 na obrazovkách TV Prima. Prémiově odvysílané díly jsou poté ke shlédnutí na videoportálu Prima DOMA TV (www.primadoma.tv), kde má RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ i svoji on-line verzi. Jednotlivé rubriky zde mají samostatné on-line pořady, které Receptář prima nápadů doplňují a rozšiřují.

Posted in Aktuality, Televizní a online pořady and tagged , , .